Senioren

U bent gestopt met werken of bent u dat binnenkort van plan? Dan is een speciale senioren zorgverzekering wellicht interessant voor u. Senioren hebben over het algemeen meer zorg nodig, aangezien u elk jaar kunt overstappen van zorgverzekering kunt u ervoor kiezen u volgend jaar aanvullend te verzekeringen voor enkele veelvoorkomende zorgkosten.

Brillen en Lenzen

Vrijwel elke aanvullende zorgverzekering kent een vergoeding voor brillen en lenzen. Dit gaat meestal in periodes van drie jaar: de zorgverzekeraar vergoedt dan bijvoorbeeld 150 euro per periode van drie jaar.

Fysiotherapie & beweegzorg

Ouderdom komt met gebreken en die worden vaak als eerst gemerkt in de gewrichten. In het basispakket van 2015 moeten de eerste 20 behandelingen zelf worden betaald. Ook wordt langdurige fysiotherapie bij veel aandoeningen niet meer vergoed. Het is daarom verstandig voor een aanvullende zorgverzekering te kiezen die ook een vergoeding voor fysiotherapie biedt.

Zorgverzekering met extra service

U kunt kiezen om erg goedkoop uit te zijn met een internetverzekering. Hier dient u echter alles zelf te regelen. Sommige zorgverzekeraars bieden een meer persoonlijke dienstverlening. Zo helpt de zorgverzekeraar in geval van ziekte de beste behandelaar uit te zoeken. Dit scheelt een hoop gedoe en ontlast uw naasten.